SSM IPO 2017 SKILLINGARYD

Grattis Zandra och Zeppelin till två fina resultat i startklass 1 i lydnad
16 augusti, 2017
Grattis Rebecka och Beathalandet Zitrox uppflyttning startklass i lydnad
25 augusti, 2017
Show all

SSM IPO 2017 SKILLINGARYD

 

Ipo SSM i Skillingaryd

Vad skall man börja.Det har varit mycket träning i alla grenar inför starten.Har fått så ovärderlig bra hjälp av så många olika personer som har engagerat sig..Har lärt mig massor.Att våga starta och ställa upp får vara målet i år för mig och Dimma.
Om om inte fanns.I lydnaden fick vi ihop 88 poäng.Domare var Anders Ljungkvist.Dimma valde att sätta sig upp på framåtsändandet efter läggandet då pupliken applåderade och apportering är mycket bättre men behövs filas på annars är jag väldigt nöjd.Skyddsarbetet gick bara så fint hela vägen till sista modprovet då Dimma valde att inte släppa.Så himla synd.Vi blev diskade men jag är nöjd över hur hon arbetade i skyddet fram till detta hände.Så något spår blev det inte för vår del.Lite synd för vi har spårat mycket i sommar och sista tiden har hon gått riktigt fina spår.
Nu får Dimma vila lite från träning.Hon har haft trassel med sin mage och har ett dåligt värde på B12 vitaminer.Nu skall detta åtgärdas och hon skall få återhämta sig och bara vara hund ett tag.Nya tag så får vi se om vi kan vara med nästa år.
Är så oerhört stolt över vår valpköpare Tuomo,en god träningskamrat till alla och hjälpsam och ställer upp i alla lägen.Han har gjort ett hästjobb med sin hund Beathalandet Xy som endast är två år gammal och stoltserar med att deltaga på SSM I IPO 3.Vad säger man?Imponerande i allra högsta grad.
I början av maj startade de sin 1.a IPO1 hemma och blev godkända med poängen 237,A-75,B-90 och C-72.
Några veckor sedan startade de IPo2 i Tyskland och gjorde en kanontävling med hela 97 poäng i spåret och 80 poäng i lydnaden och 97 poäng i skyddet.
Ytterligare några veckor senare så var det dags för IPo3 i Herrljunga där de genomför en jättefin tävling med höga poäng i spåret ,hela 98 poäng,83 poäng i lydnaden och 80 poäng i skyddet.
Alltså var de klara för SM.Typiskt så löpte Xy och det påverkar väl alltid på sitt lilla vis.Det krånglade i spåret tyvärr 38 poäng,i lydnanden blev det 68 poäng där hon hittade på lite hyss men ett fint skyddsarbete på 80 poäng.
Jag är säker på att detta är ett ekipage vi ser även nästa år på SM I IPO och även kanske på något annat större mästerskap.
Jag säger bara härligt jobbat Tuomo och jag tror många med mig är glada att ha dig som träningskamrat!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.