”Glöm inte att vi finns här”

Vi tar mer än gärna emot både nya och gamla valpköpare på besök på kenneln för en pratstund,kika på ny valp,visa upp valp från oss,träna etc. OBS!!!Vi är noga med att besöken måste alltid vara förbokade med oss.

Tänk på att inne på kennelanläggningen kan det just nu finnas små valpar som vid ett oannonserat besök faktiskt kan bli ihjältrampade av en hundmamma som blir stressad och av misstag trampar på sina valpar.

Vi vill inte heller att ni utan att fråga tar för självklart att ni tar med er hund in på anläggningen.Det kan stressa våra andra hundar och det kan innebära en smittorisk för både er och oss.Det är inget som någon part vill ha att handskas med.

Vi ser helst att ni parkerar era bilar vid träningsplanen och vi träffar helst era hundar på planen.

Våra hundar är i huvudsak snälla och trevliga såklart men de kan både hoppa över sina hundgårdar och ibland kanske haspen till hundgården inte är stängd ordentligt och om ni då går in på gården med hund eller barn och vi inte är hemma så kan det sluta i en olycka.

Så snälla diskutera med och fråga oss först innan ni går in!

Bryter ni mot dessa regler och en olycka inträffar med våra hundar så kommer vi att överväga om ni blir ersättningsskyldiga och vi vill heller inte behöva ta ansvar för en situation där det händer er eller era hundar något om vi inte är hemma eller besöken på kenneln inte är påannonserade innan.

Att det på vår facebooksida på Beathalandet står att det är öppet vissa tider betyder inte att det är fritt fram att komma på besök, vilket vi har varit med om att människor av misstag har uppfattat.

Vi tar emot valpbesök tidigast då valparna är 5 veckor gamla.Detta för att inte stressa tiken med sina valpar.Hon skall ha lugn och ro de första veckorna med sina små.