17238090_1132472626881704_607232719_n

NYHET!!!!

Efter många undersökningar och lång förberedelse är Cannispro nu klara att lansera ett foderkoncept speciellt anpassat för den Tyska Schäferhunden.Vi är glada att kunna presentera den nya produktserien som redan har prövats av ett antal olika hundar,inte bara schäfer utan även sk greysters,mastiff ,malinois och Jack Russel.Vi har än så länge sett fina resultat på känsliga magar, fodret ger bra energi,mjuk och sammetslen päls och ett gott hull.Hög kötthalt och ris från Italien ökar smakligheten för hunden,ingår gör också en exklusive kombination av omega 3-6-9 fettsyror samt biocid,lecitin och mineraler.För skelett och leder så ingår även antioxidanter,glukosamin och grönläppad mussla.

Kika gärna in på www.cannispro.com

 

Tanken på att ta fram ett nytt foder speciellt anpassat för den Tyska Schäferhunden har under de senaste åren funnits i bakhuvudet. Vi har över 20 års erfarenhet av både tävling, utställning och uppfödning av schäfer. Vi har själva under årens lopp använt ett antal olika foder som vi både varit nöjda och mindre nöjda med. Det som vi har saknat har varit framförallt ett bra valpfoder så att valparna utvecklas och växer optimalt och att fodret skall hjälpa till att stärka deras immunförsvar så de får ett hälsosamt liv. Speciellt viktigt då man ibland som uppfödare kan få problem vid valparnas avvänjning och att deras immunförsvar vid 3-5 veckors ålder är mycket känsligt.
Vi har sett att det ibland har varit svårt att faktiskt få valparna att gilla den mat som serveras.

Den Tyska schäferhunden är en bruksras och för att hundarna skall fungera optimalt i olika former av bruksarbete så är vår erfarenhet att det krävs ett foder där hundarna verkligen kan arbeta på topp av hela sin prestationsförmåga. Fodret måste vara energirikt och ha hög smaklighet. Hundarna skall bli glada och gilla det fodret som de får.

Den tyska schäferhunden brottas som flera andra raser med problem med olika leder.

Det har för oss känts angeläget att det i vårt nya foder skulle finnas ämnen som möjliggör en bra ledhälsa. En schäfer skall vara torr, stram och endast ha ett litet överskott av hull.

En del linjer är behäftade med lite känsliga magar och svåra att hålla i hull.

Det är en faktor som vi också ville förbättra. Det har varit en utmaning och väldigt spännande att tillsammans med proffessorer, näringsexperter och annan samlad expertis försöka ta fram ett foder som är specialanpassat just för den Tyska Schäferhunden.

Det har krävts tid och energi samt kunskap för att kunna försöka sätta fingret på vad just den Tyska schäferhunden behöver för att må bra och utvecklas optimalt genom samtliga dess olika livsfaser.

DOG PRO Sweden AB

Vill ni veta mer om fodret eller möjlighet att bli återförsäljare kontakta Peter på telefon 0709-600085

 

Poser001