SSM i Vårgårda!

Tävling i Herrljunga
25 augusti, 2017
En spännande kombination
31 augusti, 2017
Show all

SSM i Vårgårda!

 

SSM 2017 Vårgårda

Ett sent referat från årets höjdpunkt när det gäller utställning.

I år hade vi inte en enda valp anmäld däremot flera vuxna hundar.

Det är allt roligt att få en svensk segrarinna.

I år var det Katarina Pettersson och hennes fina tik Beathalandet Axa som drog det längsta strået och kammade hem segern.Överraskade och glada ägare såklart.Axa visades skickligt av Mark Aulenkamp från Tyskland.

Fina rörelser och en mycket fin exteriör,härliga färger och en bestämd dam som har en egen vilja.12-18 månader långhår tikar!

Vi gratulerar ägarna såklart!

 

Fina långhårstiken Beathalandet Åsca presenterades i fin form men dock utan päls för dagen i klassen 18-24 månader tikar.Flera mycket fina tikar i ringen och en hedrande 4.e placering med betyget SG.Vi gratulerar Maud och Anders som alltid gör ett fint jobb utanför ringen.

Stolt över Peter och våra träningskamrater som alla gjorde modprov med betyget utpräglad/släpper!

Ipo2 Ziegerkamp Henke och Tarja samt Annelie och IPo2 Bsl3 frp1 kkl1 Barwaxan Gangster.

Peter gick in med Ipo1 Bsl1 KKL1 Beathalandet Lotus som gör ett fint modprov och placerar sig utan att vara i full pälskvalitet som V3 i brukshundsklass hanar.

Ett riktigt bra teamwork kring Lotus och med beröm till Marie som legat och rest Jönköping-Stockholm tur och retur för att träna hunden i skyddsarbetet och stort beröm till Peter som gjort IPo1,avelskorning och nu också framfört Lotus till ett fint modprov på SSM.Marie har grundlagt mycket av träningen avseende både motion,spår och lydnad med lite hjälp av mig,Peter och bra träningskamrater i Stockholm.

STORT GRATTIS till denna bedrift allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.