Officiell utställning för Schäfer i Karlstad-Domare Leif Belgen

Stort grattis Lolita Jacobsen och Beathalandet Xi till titeln IPO 2
3 april, 2018
Officiell utställning för Schäfer i Nynäshamn-Domare Fredrik Steen och Larsa Nielsen
3 april, 2018
Show all

Officiell utställning för Schäfer i Karlstad-Domare Leif Belgen

Ett trevlig gäng var vi som träffades i Karlstad.Var ett tag sedan vi var på utställning nu.Det gör att man blir lite extra taggad.Det har endast blivit lite traditionell ringträning med tanke på snön men en hel del fysträning för hundarna.Men på något vis så har vi nog inte tråkat ut hundarna med ringträning heller utan de allra flesta av våra hundar vi visade var taggade som sjuttsingen.

Beathalandet Groover slutade som tvåa med hederspris.Har vuxit lite ifrån sig sista veckorna men när han får ihop sina rörelser helt så hoppas vi att det skall bli riktigt bra.

Beathalandet Glimma-Slutade som tvåa med hederspris.Enligt domaren så var ettan och tvåan i klassen mycket jämna.Riktigt stolt över Glimma som visade att hon kunde gå som tåget.

Beathalandet Åsca ställdes ut i öppenklass långhår-Lite rund för dagen men hon kan bära sin vikt.Hon har otroligt fina rörelser när hon får till detta.1.a med betyget excellent

Beathalandet Axa ställdes ut i klassen unghundar tikar långhår-Slutade som tvåa med betyget excellent.Även hon en tik som visar på ett fint rörelseschema när hon väl får till det.Behöver få mer fasthet i hela kroppen men framförallt i armbågarna.

Ipo 1 Zaira Terrea Lupiae-slutade som tvåa i brukshundsklassen tikar.Hederpris och reservcertifikat.Imponerad över hennes gåvilja och energi i ringen.

BIM Bästa hane och Certifikat nummer 2

Ja det gick till Beathalandet Lotus som faktiskt är i en strålande form både pälsmässigt och fysiskt.Denna vinter har gjort honom gott.Det syns att han gillar att komma ut och han visar gärna upp sig i ringen och det glädjer mig att många tycker att han har utvecklats den sista tiden.Han går mer under sig och med mer energi i ringen.

Ett stort tack till alla som engagerar sig och bästa Peter som alltid visar hundar helt toppen!!!!

Glad själv över att jag fått upp min kondition igen efter en lång tids plågor.Det vill till om man skall kunna matcha en hane i ringen själv.Plus till mig alltså!

Nu laddar vi Sk Habos utställning den 22 april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.