Mh på Sk HABO 29 och 30 oktober-Beskrivare Micke Gustavsson och Maria Lauren

Beathalandet Lotus på G I SIN UTBILDNING
1 november, 2016
Stort grattis till Nickolina och Beathalandet Queen
5 december, 2016
Show all

Mh på Sk HABO 29 och 30 oktober-Beskrivare Micke Gustavsson och Maria Lauren

En helg med full rulle,trevliga människor,god mat och härliga hundar.Bra beskrivare och testledare och vårt figge team ja de är bara bäst och så roliga är de också och det är ju inte fel att få ha lite kul när man går prov.

På lördagen testade vi Anette Di Casa Massarelli och jag tycker att hon gjorde en riktigt fin MH.Hennes fördelar ligger på hennes leklust,jaktkamplust,viss nyfikenhet,finns en avknapp och såklart en trevlig tjej!Bekymmersamt dock hennes vilja att äga föremål själv.Tack och lov har jag fått henne att sluta med att gräva ned föremål som hon vinner.Tokfian.

På lördagen testades även XY som ägs av Tuomo.En tik som beskrivaren verkligen gillade trots att hon gick lite i baklås på vissa moment och gick in i lydnads fack och var hela tiden fokuserad på sin förare så resultatet kanske blev lite knepigt på vissa ställen.Men stora fördelar i att hon fick 5.a på leklust och gripande,hugger föremålet i luften både i första delen och sista delen av testen,5.a på nyfiken het på dumpen och hon hade inga stora rädsle reaktioner.På avståndsleken visade hon även aktivitet mot passiv figurant vilket är kanonbra.

På söndagen startade vi med att testa XI.Hon gjorde en riktigt fin MH med fördelar på leklust och gripande,dragkamp,jakt och förföljande bara 5.or och någon 4.a.Hon är nyfiken och det finns en viss avknäpp mot den höga aktivitet hon uppvisar.Går ut på avståndslek själv,löser det mesta själv ,lite rädslor på spökena dock om hon fixade själv trots att hon lev lite skraj!

Bästa hunden på denna helgen.Beathalandet Winston som ägs av Annelie i Östhammar.Hon har redan blivit erbjuden en ordentlig slant av polisen men såklart var han inte till salu.Såklart grämer det oss att modern BEAUTY inte finns i livet längre efter den tragiska olyckan i Italien för ett år sedan.Iallafall gör han allt vad han skall och lite till förutom att han är trevlig och öppen och kan ta det lugnt så leker han snabbt och griper,jagar och griper och löser allt själv med femmor plus det roligaste av allt att se på avståndsleken uppmanade han passiv figurant till lek.Han stötte föremålet i magen på figgen.Sicken hund alltså.

Beathalandet Yess en tik med lite attityd,mycket nyfikenhet och som löser det mesta själv.

Beathalandet TEZZ även hon en tik som imponerar med en leklust där hon hamnar på femma.Hon löser det mesta själv,ibland med lite förarhjälp och har mycket nyfikenhet men även lite attityd som hon visar mot spökena.En riktig skoj tjej med massor av energi som måste riktas rätt i framtiden.

Beathalandet Tanja en trevlig tik med lite lagom av allting.

Beathalandet Yerry Lee,en härlig unghane som har mycket lekfullhet i sig,behöver mogna en del men har en härlig relation med sin matte.

Beathalandet Young Aston,en unghane med bra nyfikenhet,leklust,kamplust.Grävde dock ett hål hela vägen till Kina på avståndsleken.

img_5102

img_5085

img_5070

img_5107

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.