IPO SSM I HOFORS

SSM i Vårgårda
13 augusti, 2018
Lunatic Moravia Campanella-TicTac
12 november, 2018
Show all

IPO SSM I HOFORS

Ipo SSM i Hofors är över??‍♀️Vi har haft så trevligt och lärt känna också lite nya människor och fått prata hund hela helgen! ”Bättre än mamma” Kanske inte så svårt men iallafall är vi grymt stolta över Millan som kan lägga till i sitt CV ett Ipo mästerskap.Grymt att du vågade ställa upp med Dimma!En svår hund att föra ,driftig och jag kan och fixar själv hund i skyddet. På tre veckor lyckades ni ändå förbättra vissa delar i skyddet som vi inte fått till på tidigare mästerskap,bl.a. så släppte hon,lite sent men än dock.Snöpligt på sluttampen då skyddsprogrammet var slut och kopplet skulle på ja då stack hon den lilla odågan och hittade figgen och tramsade i armen så betyget drogs ned,hua,vilken otur!Spåret hade många fina delar men en apport borta och en blindmarkering.Lydnaden såg jättefin ut,ett missat sättande och oro på platsliggningen men annars flera fina betyg!Att få ställa upp tillsammans med så mycket duktiga och erfarna ekipage är roligt och ger mycket erfarenhet för framtiden.225 poäng ,plats 24 av 34 startande och 2:a bästa ungdom!Tack till alla er hemma som hjälpte oss med valpar som inte mått hundra procent bra och ett stort tack till alla våra träningskompisar,ettlitet extra tack till Peo och Peter som kämpat med Dimma i skyddet.
Nu skall Dimma få vila och förhoppningsvis så får både hon och Sonja små fina monstervalpar om några veckor.Båda tikarna är parade med den härliga hanen Iron von Mohnweise och Millan du har gjort en kanonbedrift.Tiden utan Lycka har tagit mycket energi från dig och oss alla.Ett tack till alla er som stöttar oss genom detta.Fantastiskt mycket omtanke av många.Tack!Nu börjar jobbet igen med allt vad det innebär och nya mål skall sättas upp för hundarna!
#SSM Ipo#gsd#ungdom#bra jobbat#lite otur#trevliga människor#bra hundar#aktion#breeder #nya bekantskaper#bästa stödet#härlig unge#härlig hund#

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.