Två dagars specialutställning i Degerberga domare Bernt Weber och Larsa Nielsen

Grattis Johan och Ipo1 Beathalandet Kelly till godkänt UHP/Brukshundsklubben i Ystad
11 juni, 2017
Ett antal hundar från Beathalandet godkända Mh
20 juni, 2017
Show all

Två dagars specialutställning i Degerberga domare Bernt Weber och Larsa Nielsen

På söndagen ställde vi ut Ipo1 Bsl2 Beathalandet Lotus för domaren Bernt Weber.Lotus var pigg och fräsch och han slutade på V2.Tyckte att han skötte sig mycket bra i ringen trots den minimala ringträningstid han har fått den sista tiden.Han fick även prova på och vara uppe och nosa på första platsa,Mycket fin kritik från domaren.Kul vara också att vi fick möjlighet att träna lite modprovsträning på figuranten Roland Björkvist,som skall figga på SSM.Gick riktigt fint.Stort Grattis Marie.

Kul också att han har blivit pappa till två nya kullar,Fidelhof Sissel 5 valpar och Naira Terra Lupiae 3 valpar.Kennel SchlossMosbach väntar också valpar med en av sina Mischalandstikar.Spännande.

Beathalandet ÖJA en avkomma efter Lotus och Barwaxan Garbo ställdes också ut.Hon slutade som trea med Sg för domaren Bernt Weber och som Sg2 dagen efter i princip samma klass med samma deltagare slutade hon som Sg2.En tik som jag verkligen gillar.Hon har en härlig utstrålning och inte att förglömma en härlig mentalitet.Grattis Marie!

Maud och Anders ställde ut sina fina långhårstik Åsca båda dagarna.Ja vad kan man säga,bara ett jättegrattis.Hon sköter sig utmärkt i ringen och vann sin klass båda dagarna och blev SG 1.

Katarina ställde ut Axa efter Lova och Xambo vom Sultenstein båda dagarna.Behövs lite mer ringträning men hon slutade som tvåa båda dagarna,dag 1 med ett lovande och dag 2 med ett lovande +.Stort grattis!

Ipo 1 Beathalandet Kelly ställdes ut helt utfälld i brukshundsklass tikar.Älskar denna tjejen.Vilken energi hn har,cykelturen dagen innan på två mil bekommer henne inte och hon får ett V 8 och går i ringen hela tiden med en härlig energi.underlinjen blir dock för dålig med så lite päls men ett fint jobb utanför ringen av Johan.Även Kelly fick gå lite modprovsträning på SSM figuranten.Det tyckte hon var döskoj!

För att två dagar senare vara uppe och träna på duktiga figuranten Gustav Ebers i Linköping.

1 Comment

  1. Maude Eliasson skriver:

    Grattis till alla!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.